L'Incasòl construeix nous vials de connexió entre Sant Cugat i Rubí


  • Comparteix:

Vista exterior de l'HGC

Vista exterior de l'HGC

L'Institut Català del Sòl (Incasòl) està construint un vial paral·lel a les vies de FGC que connectarà la zona de l'Hospital General de Catalunya amb el carrer Marconi de Rubí. Les actuacions previstes també inclouen la construcció d'una rotonda d'accés des de Rubí al Caprabo i els vials que aniran des d'aquesta rotonda al carrer Anoia de Rubí i a la carretera BP-1505, que uneix Sant Cugat amb la ciutat veïna.

Aquestes obres corresponen a la primera fase del projecte global d'urbanització del Parc d'Activitats Econòmiques de Can Sant Joan.

Una altra actuació prevista és la creació d'un camí per a vianants que dona accés a la zona de l'Estany dels Alous, per sota de la via dels FGC.

Els terrenys on es fan les obres pertanyen als termes de Sant Cugat i Rubí. El cost de les actuacions és de 2,7 milions d'euros i està previst que s'acabin a l'estiu.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.