Trobada ciutadana per inaugurar la remodelació del carrer de Montserrat


Temes relacionats

Inversió de 70.000 per millorar el carrer Montserrat ( 1/jun/08)


  • Comparteix:

Una trobada ciutadana organitzada per l'Ajuntament servirà per inaugurar, aquest dissabte, la remodelació del carrer de Montserrat. Les obres, que han suposat una inversió de més de 100.000 euros, han consistit en l'ampliació de les voreres, la renovació de la xarxa d'aigua potable i el soterrament dels serveis, entre d'altres actuacions.

La remodelació s'ha dut a terme en el tram del carrer de Montserrat situat entre els carrers Abat Guillem d'Avinyó i Vallès. Les obres, a càrrec de la brigada d'obres municipal, han servit per renovar la xarxa d'abastament d'aigua potable i soterrar els serveis de telèfon, l'electricitat i la fibra òptica. A més, s'ha construït una xarxa de recollida d'aigües residuals i noves connexions dels particulars a la xarxa general. També s'han ampliat les voreres -amb la supressió del carril d'aparcament- s'han plantat 26 pruneres, s'ha renovat l'enllumenat i s'ha repavimentat la via.

Així ho explicava la tinenta d'alcalde de Serveis Urbans, Cristina Paraira, en declaracions d'arxiu.

Cristina Paraira

Ampliació i renovació de voreres i enllumenat, renovació dels serveis. Hem renovat el col·lector, perquè s'ha vist que el clavegueram estava en mal estat.


L'alcalde, Lluís Recoder, presidirà aquest dissabte, al punt del migdia, la trobada ciutadana amb què l'Ajuntament vol donar per inaugurada la remodelació. L'acompanyarà la tinenta d'alcalde de Serveis Urbans, Cristina Paraira.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.