La crisi reforça la decisió de Promusa d'apostar per l'habitatge públic de lloguer


  • Comparteix:

Edifici de Promusa en règim de lloguer

Edifici de Promusa en règim de lloguer

L'empresa municipal d'habitatge Promusa mantindrà l'aposta per l'habitatge en règim de lloguer en detriment del de venda més sensible a la crisi econòmica. Tot i no concretar xifres, la tinenta d'alcalde de Territori, Mercè Conesa, ha dit que, a causa de les condicions imposades per les entitats bancàries, hi ha hagut un increment en les renúncies d'adjudicataris de pisos de compra.

Ho ha explicat la tinenta d'alcalde de Territori, Mercè Conesa, a Cugat.cat.

Mercè Conesa

En el darrer any estem veient que les llistes d'adjudicataris corren molt perquè quan arriba el moment de fer els pagaments no obtenen la validació per part del banc.


Conesa ha destacat que les promocions d'habitatges destinats al règim de lloguer no estan registrant la crisi com els de compra-venda i que pateixen una menor incidència de renúncies. Per això, Promusa no preveu un replantejament en el seus objectius, com sí farà l'Ajuntament de Terrassa.

Mercè Conesa

Promusa no té l'objectiu d'un replantejament. Són objectius principalment per fer-hi habitatge de lloguer i creiem que podrem fer front a la crisi.




Terrassa ha anunciat que es planteja no construir tots els pisos de protecció oficial previstos en el pla d'habitatge públic de la ciutat a causa de la crisi.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.