L'equip de govern compactarà el sòl del carrer Pla de Mira-sol amb una nova tècnica


Temes relacionats

Queixes dels veïns del carrer Pla de Mira-sol pel 'mal estat' de la via (27/mar/09)


  • Comparteix:

Xavier Martorell en una imatge d'arxiu

Xavier Martorell en una imatge d'arxiu

L'equip de govern té previst utilitzar una tècnica nord-americana per compactar i donar resistència al carrer Pla de Mira-sol per evitar que els autobusos aixequin pols al seu pas. L'actuació es farà a partir de finals d'abril i permetrà donar resposta a les demandes dels veïns de la zona. En paral·lel, l'Ajuntament ja ha encarregat la urbanització del carrer, tot i que encara no hi ha data d'inici d'obra.

El regidor de Seguretat Ciutadana i president del consell del districte de Mira-sol, Xavier Martorell, ha reconegut els problemes del carrer Pla per la pols i la pluja. En aquest sentit, ha anunciat que ja s'ha decidit utilitzar una tècnica nord-americana per compactar la via i millorar el trànsit de vehicles.

Xavier Martorell

Creiem que a finals d'abril es podran utilitzar uns productes portats dels Estats Units que permetran donar una resistència al carrer semblant a l'asfalt.



Martorell ha destacat que aquesta actuació hauria de solucionar els problemes ocasionats per l'autobús que hi circula cada mitja hora.

D'altra banda, l'equip de govern ja ha encarregat el projecte d'urbanització del carrer, tal com explica la tinenta d'alcalde de Territori, Mercè Conesa.

Mercè Conesa

Al llarg del 2009 farem projecte però encara no hi ha data per l'inici de les obres.




La tècnica per compactar el carrer mentre no es fan les obres es començarà a aplicar a partir de l'abril.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.