Territori desconeix com el govern fa les dades de pisos públics i recorda que en té 400 en curs


Temes relacionats

El preu de l'habitatge nou baixa més d'un 5 % al 2008, segons un informe de la Generalitat ( 7/abr/09)


  • Comparteix:

Mercè Conesa, en imatge arxiu

Mercè Conesa, en imatge arxiu

L'equip de govern justifica el fet de ser una de les localitats amb menys habitatge de protecció oficial iniciat al 2008 segons la Generalitat perquè va promoure pisos públics abans que els municipis que ara lideren les classificacions. L'àrea de Territori afegeix desconèixer com el departament de Medi Ambient i Habitatge calcula els 18 pisos iniciats a Sant Cugat durant el 2008 i recorda que a hores d'ara hi ha més de 400 habitatges de protecció en curs.

Segons les dades informe de l'habitatge de la Generalitat, Sant Cugat està en la posició 110 en la classificació de pisos d'habitatge de protecció oficial.

La tinenta d'alcalde de Territori, Mercè Conesa, explica per què altres ciutats superen ara Sant Cugat en els índexs de construcció d'habitatge públic. Són declaracions a Cugat.cat.

Mercè Conesa

Les dades col·loquen cada municipi segons el seu esforç. Els altres municipis han de fer ara més esforç que Sant Cugat.



A més, Conesa diu desconèixer com el departament de Medi Ambient i Habitatge calcula els 18 pisos iniciats el 2008 a Sant Cugat recollits en l'informe. En aquest sentit, la tinenta d'alcalde remarca que l'empresa pública Promusa té més de 400 habitatges de protecció en curs.

Mercè Conesa

No entenem com la Generalitat elabora les dades. Promusa té en curs més 400 habitatges.



Conesa ha reivindicat l'esforç de l'Ajuntament en matèria d'habitatge públic i n'ha posat com a exemple els més de 1.300 pisos públics ja entregats a adjudicataris.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.