El món immobiliari se cita a Terrassa en una fira de l'habitatge marcada per la crisi


  • Comparteix:

Edició 2008 de Vallès Habitatge

Edició 2008 de Vallès Habitatge

Aquest divendres s'inaugura a Terrassa la fira Vallès Habitatge 09, la segona cita immobiliària de Catalunya. L'edició d'enguany no se centrarà tant en la compravenda i incidirà en la reforma dels pisos ja construïts. La fira reunirà una quarantena d'expositors entre empreses constructores, promotores, de materials i de serveis, així com institucions que utilitzaran la fira per donar a conèixer productes i serveis relacionats amb el món immobiliari.

La 12a fira Vallès Habitatge arriba amb la intenció de superar el mal moment que pateix el sector. Els responsables anuncien que ara és un bon moment per comprar, llogar o reformar, perquè asseguren que els preus ja no baixaran més.

Escoltem la responsable de la gestió de la fira, Núria Rius.

Núria Rius

Els promotors diuen que els preus ja no poden baixar més, i que els compradors no cal que s'esperin.


La cita egarenca és la segona fira immobiliària de Catalunya i presenta la major oferta de Terrassa i el Vallès, amb 40 expositors distribuïts en 3.500 metres quadrats. La fira estarà oberta a partir de les cinc de la tarda de divendres i fins diumenge a les vuit del vespre. El preu de l'entrada és d'un euro.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.