Tot a punt per l'inici de les obres de l'edifici Vulpalleres Centre

Urbanisme

Publicat el 11/abr/07 per Miquel Herrada

La primera pedra de l'edifici Vulpalleres Centre es col·locarà aquest dissabte. El complex, que ocuparà un terreny de més de 6.000 metres quadrats, acollirà el quart mercat municipal, 72 habitatges de protecció oficial i un aparcament de quatre plantes. L'objectiu del projecte és crear una nova zona de centralitat al nou barri de Vulpalleres.

L'edifici estarà situat a tocar de la futura estació dels FGC a la zona. L'immoble constarà de tres volums assentats sobre una plataforma única. A sota d'aquesta estructura hi haurà locals comercials, un autoservei, un mercat i quatre plantes d'aparcament, amb un total de 371 places. En els volums sobre rasant es construïran 72 habitatges de promoció municipal i oficines.

La tinenta d'alcalde de Territori, Mercè Conesa, assegura que l'edifici Vulpalleres Centre es convertirà en un 'emblema' del nou Sant Cugat.

Mercè Conesa

És un edifici que aglutina habitatge públic, serveis i oficines. Serà emblemàtic per a la ciutat, marcarà una fita.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



L'Ajuntament va adjudicar la construcció del nou edifici per un valor de 16 milions d'euros, gairebé un 17% per sota del preu de sortida de la licitació. Les obres aniran a càrrec de la Unió Temporal d'Empreses, entre FCC Construcció i PAI.

La col·locació de la primera pedra tindrà lloc aquest dissabte, a la una del migdia.