Mercè Conesa: 'L'any 2027 el 15% dels habitatges de Sant Cugat seran de promoció pública'

Urbanisme

Publicat el 26/mai/09 per Mar Castro

La tinenta d'alcalde de Territori, Mercè Conesa, ha marcat com a objectiu pel 2027 que un 15% dels habitatges de Sant Cugat siguin de promoció pública. Conesa ho ha anunciat durant la presentació dels actes de celebració del 20è aniversari de Promusa on també ha avançat que en els propers mesos l'Ajuntament presentarà novetats pel que fa a la promoció d'habitatge públic a Sant Cugat.

L'empresa municipal Promusa celebra enguany 20 anys i durant aquestes dues dècades ha lliurat més de 1.300 habitatges públics. L'alcalde, Lluís Recoder, ha explicat que a finals d'aquest any aquesta xifra ja s'haurà superat i que hi haurà més de 1.500 famílies que viuran en un pis protegit.

Lluís Recoder

Ara ja ha lliurat més de 1.300 habitatges i en tenim més de 900 en marxa. Són milers els santcugatencs que han pogut accedir a un habitatge digne a un preu assequible.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Segons la tinenta d'alcalde de Territori, Mercè Conesa, Sant Cugat ha fet una 'bona feina' i està garantint els estàndards que marca la normativa d'habitatge.

Mercè Conesa

Pensem que hem fet una bona feina i que podrem garantir els estàndards que marca la normativa d'habitatge. L'any 2027 un 15% dels habitatges seran de promoció pública.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Promusa ha creat durant aquests 20 anys més de 3.000 places d'aparcament, 181 locals comercials, 120 oficines i quatre equipaments, entre altres actuacions.

Conesa ha explicat que el futur passa ara per treballar conjuntament amb la Diputació de Barcelona en el Pla Local d'Habitatge per marcar una nova diagnosi. Segons Conesa, en els propers mesos s'avançaran les novetats que oferirà Promusa.