El període d'inscripció per optar a un pis de la primera promoció d'habitatge públic de lloguer comença demà

Urbanisme

Publicat el 27/mar/03 per Vanesa

Les sol·licituds per optar a un dels primers 40 pisos de lloguer que construeix Promusa darrere el Monestir es poden començar a formalitzar demà a través d'internet o bé de manera presencial. L'Ajuntament passarà una enquesta entre tots els que optin a un pis per conéixer les necessitats futures de la ciutat en matèria d'habitatge públic de lloguer.

Des d'aquest divendres i fins a finals d'any, els joves, d'entre 18 i 35 anys, ja poden formalitzar la seva sol·licitud per optar a un dels 40 apartaments que construeix Promusa al carrer Josefina Mascareñas. Els sol·licitants hauran d'acreditar un empadronament com a mínim de 10 anys a la ciutat, i no sobrepassar en 2,75 vegades el salari mínim interprofessional.

L'alcalde ha explicat que l'equip de govern està fent un esforç per mirar de solventar les dificultats que tenen els joves de Sant Cugat i de la resta de ciutats del nostre entorn, per emancipar-se.

Lluís Recoder

L'esforç que fa Sant Cuga per posar habitatge públic en el mercat no el fa cap ciutat del nostre país


En aquest sentit, tots els que optin a un dels 40 pisos hauran d'omplir una enquesta a partir de la qual l'equip de govern vol saber les necessitats reals d'habitatge de lloguer a la ciutat i poder adequar l'oferta a la demanda.

Lluís Recoder

A tothom se li demanarà que ompli una enquesta sobre les seves necessitats d'habitatge públic


Els preus dels pisos, que oscil·len entre els 43 i els 56 metres quadrats, van dels 165 euros pels habitatges d'una habitació i els 220 euros pels de dues. Promusa té previst durant aquest any iniciar la construcció de 67 habitatges més de lloguer fins arribara un total de 323 apartaments.