La remodelació de la rambla Mossèn Jacint Verdaguer estarà enllestida abans del previst, segons Turu


Temes relacionats

L'EMD es reuneix amb els veïns i comerciants afectats per les obres de Jacint Verdaguer (17/abr/09)

La primera fase de les obres a la rambla Jacint Verdaguer començaran el mes vinent (26/mar/09)


  • Comparteix:

Rambla Mossèn Jacint Verdaguer

Rambla Mossèn Jacint Verdaguer

Les obres de remodelació de la rambla Mossèn Jacint Verdaguer estaran enllestides abans del previst. La presidenta de l'EMD de Valldoreix ha avançat a Cugat.cat que l'EMD està treballant perquè es pugui obrir la via just abans de la Festa Major del territori o com a molt tard al novembre.

El projecte d'adequació de la rambla Mossèn Jacint Verdaguer està finançat pel Fons Estatal d'Inversió Local promogut pel govern espanyol com a mesura per fomentar l'ocupació. Aquest hi ha aportat més d'un milió d'euros, mentre que l'EMD ha finançat 108.000 euros de redacció del projecte i direcció tècnica de l'obra.

Turu ha explicat que, tot i que la previsió inicial era enllestir els treballs al desembre, possiblement estiguin acabats a l'octubre.

Montserrat Turu

Si segueix el ritme que ha portat fins ara les acabarem abans del temps previst.


Montserrat Turu ha afegit que les relacions amb els comerciants de la zona han millorat després de les primeres mostres de desconfiança d'aquests respecte el projecte.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Com que mai no ens han dit quant trigarien (la informació de l'EMD donava data d'inici, però no de finalització), resulta curios que ara diguin que s'acabarà abans. Abans de què? També m'agrada molt l'ús de l'eufemisme "territori" per a definir Valldoreix. Sembla com si fos una reserva india dels EEUU. Els politics sempre "innovant".

Carles Valldoreix. Enviat el 15/jun/09


L'expressiò territori definex molt bè el estat actual de la situaciò a Valldoreix.Funcionan a la EMD d'una manera tipus tribu sioux,amb la"Turu sentada"al cap devant amb la destral de guerra sempra aixecada !!!.

Antoni. Enviat el 15/jun/09


Sempre despotricant, i mai donant idees ni ser propositius. Realment, quan es fan coses és qun es remouen les emocions del personal. Senyors, són vostès patètics!

joan. Enviat el 15/jun/09


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.