Recta final de l'urbanització del carrer Doctor Modrego i el passatge del Pi, a les Planes


Temes relacionats

El Camí de Can Flo de les Planes es començarà a urbanitzar abans de l'estiu, segons Recoder (20/abr/09)

Comencen les obres d'urbanització dels carrers Doctor Modrego i Passatge del Pi (16/abr/09)

L'alcalde proposa canviar el nom del carrer del Doctor Modrego, bisbe franquista ( 7/ago/08)

Tots els partits menys el PP es mostren favorables a canviar el nom del carrer del Doctor Modrego ( 7/ago/08)


  • Comparteix:

Estat actual del carrer Doctor Modrego

Estat actual del carrer Doctor Modrego

Les obres d'urbanització del carrer Doctor Modrego i del passatge del Pi, a les Planes, avancen a bon ritme i podrien estar enllestides al setembre. Els treballs, que van iniciar-se a mitjans d'abril, són les primeres actuacions del Pla de Barris de la Generalitat i serviran per pavimentar les vies, suprimir barreres arquitectòniques i renovar el mobiliari urbà i l'enllumenat. També està en marxa l'asfaltat del Camí de Can Flo, a banda d'altres actuacions al districte que sumen una inversió total de 4 milions d'euros, finançada a parts iguals per l'administració catalana i l'Ajuntament.

L'equip de govern confia que l'asfaltat del Camí de Can Flo des de les pistes fins a la plaça de la Creu d'en Blau també pugui estar a punt al setembre. En paral·lel, el Pla de Barris preveu també l'ampliació -amb una part soterrada- del Casal de la Gent Gran i l'adequació de l'espai d'infermeria. A més, s'habilitarà un espai infantil al Centre Cívic del districte, es rehabilitarà el clavegueram del passatge Verònica i, a partir del setembre, es licitaran les obres de la part superior i de la zona del dipòsit del carrer Molí, i els carrers Carena i Delícies.

A mitjans de juliol es va inaugurar la rehabilitació dels accessos i l'arranjament de l'entorn de la nova farmàcia de les Planes, una obra que també està inclosa al Pla de Barris.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.