Veïns de La Floresta presenten 72 al·legacions al pla d'urbanització


  • Comparteix:

Els veïns del sector de la piscina i la Muntanyesa de La Floresta han presentat un total de 72 al·legacions a l’ajuntament per protestar contra les contribucions especials i les deficiències de les obres d’urbanització del districte. Segons els veïns, les actuacions tenen un preu excessiu i no responen a les necessitats del districte.

Els veïns han decidit presentar les al·legacions de forma individual per tal que les seves reivindicacions siguin escoltades pel consistori. Els propietaris del sector de la piscina i La Muntanyesa de La Floresta consideren que el preu que han de pagar per les obres d'urbanització és excessiu, i que les actuacions no responen a les necessitats del districte. Escoltem les demandes d'alguns dels veïns.

Veïns de La Floresta

Venim aquí en grup perquè ens escoltin...


Segons els veïns, el fet que Promusa hagi assumit la realització de les obres d'urbanització encareix el seu cost i no garanteix un bon nivell de qualitat. En algunes de les al·legacions presentades, es diu que les obres no tenen en compte el tarannà de La Floresta, ja que no inclouen voreres per passejar ni una quantitat suficient d'arbres. Els veïns han afegit que l'ajuntament vol convertir el districte en una zona per a l'especulació urbanística.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.