Promusa construirà 238 habitatges públics en sòl destinat a equipaments


  • Comparteix:

Promusa podrà construir 238 habitatges públics de lloguer per a joves en sòl destinat inicialment a equipaments, gràcies a la modificació del Pla General Metropolità de 1976 aprovada per la Comissió d'Urbanisme de Barcelona. Sant Cugat és la segona ciutat de Catalunya, després de Barcelona, que ha aconseguit aquesta modificació.

La transformació del sòl destinat a equipaments en terrenys per construir habitatge públic afecta 5 zones de Sant Cugat. El projecte de construcció de 59 habitatges al Parc Central ja ha estat encarregat, mentre que els 23 que es faran al Turó de Can Mates ja s'han projectat i es presentaran a la propera Mostra Sant Cugat Actiu.

L'alcalde Lluís Recoder ha explicat que els projectes ja estan en la fase d'execució, perquè l'ajuntament havia previst l'aprovació de la modificació del PGM.

Lluís Recoder

Ara posem en marxa el procès d'execució, perquè s'havia previst que la Comissió d'Urbanisme aprovès la proposta de l'Ajuntament


Aquesta modificació ha estat aprovada definitivament per la Comissió Territorial d'Urbanisme de Barcelona,i només li falta la signatura del conseller i la publicació al Diari Oficial de la Generalitat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.