El carrer de la Creu queda obert al trànsit


  • Comparteix:

El carrer de la Creu, que durant 9 mesos ha estat tallat per les obres de vianantització, ha quedat obert al trànsit des d'aquest cap de setmana. Tot i que alguns veïns critiquen que hi tornin a passar cotxes, des de l'Ajuntament s'assegura que serà una via d'ús preferent pels vianants.

Els veïns reclamaven que el model de vianantització del carrer de la Creu fos idèntic a la d'altres punts de la ciutat, com el carrer Santiago Rusiñol, i tancar definitivament el pas de vehicles per aquest carrer. La opció que ha tirat endavant l'Ajuntament no agrada als veïns, perquè creuen que suposa un greuge comparatiu amb altres zones de la ciutat. Segons el tinent d'alcalde de Ciutat Sostenible, Jan Carbó, la solució que s'ha seguit respon a les necessitats globals de ciutat:

Jan Carbó

Dins el Pla del Centre les solucions que es donen als carrers són diferents


Carbó ha subratllat que les voreres d'aquest carrer creixeran, en els pròxims anys, fins als 6 metres. Les necessitats de mobilitat actuals fan, però, que sigui necessari deixar pas als vehicles:

Jan Carbó

Aquest carrer acabarà tenint dues voreres de sis metres cadascuna


Carbó ha afegit que el carrer de la Creu ha de permetre l'accés a les dues anelles bàsiques pels vehicles, perquè els carrers de l'entorn no poden assumir el trànsit que arriba des de l'avinguda Cerdanyola.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.