Núñez: 'L'alcalde no té legitimitat per dir que l'actuació de l'Ajuntament s'ajusta a la legalitat'


Temes relacionats

L'Ajuntament considera que l'escrit del Síndic és producte de la manca d'informació (17/set/09)

Núñez i Navarro, satisfet amb l'escrit del Síndic de Greuges de Catalunya sobre Torre Negra (17/set/09)

El Síndic de Greuges de Catalunya censura l''obstruccionisme' de l'Ajuntament a Torre Negra (15/set/09)


  • Comparteix:

Masia de Torre Negra

Masia de Torre Negra

El grup Núñez i Navarro considera que l'alcalde no té legitimitat per afirmar que l'actuació de l'Ajuntament s'ajusta a la legalitat. En un comunicat, el grup immobiliari recorda que hi ha set sentències que anul·len acords del consistori per vulnerar l'ordenament jurídic. L'empresa, enfrontada a l'Ajuntament pels seus interessos urbanístics a Torre Negra, també critica que l'alcalde confongui el respecte a la legalitat amb unes suposades pressions per part del grup immobiliari.

En un comunicat difòs aquest dimecres, el grup Núñez i Navarro repassa algunes de les resolucions judicials que han donat la raó al grup immobiliari en els seus litigis contra l'Ajuntament. En concret, l'empresa esmenta les sentències que han anul·lat acords del ple municipal, com el que va rebutjar la tramitació inicial dels Programes Urbanístics de Torre Negra. L'empresa també destaca l'anul·lació de les modificacions del planejament urbanístic als sectors de Volpelleres-Oest i Can Marcet i, per últim, l'anul·lació dels acords d'aprovació dels pressupostos municipals del 2004 i 2005.

Per tot això, Núñez i Navarro afirma que l'alcalde no té legitimitat per mantenir que l'Ajuntament s'ha ajustat a la legalitat, com defensava Lluís Recoder en el seu escrit al Síndic de Greuges de Catalunya, en resposta a un informe de Rafael Ribó crític amb l'actuació del consistori. El grup immobiliari creu que les paraules de l'alcalde només es poden entendre si Recoder pensa que 'per aconseguir els seus objectius només es precisa la seva voluntat, i no la legalitat dels seus actes'. A més, Núñez i Navarro suggereix a l'alcalde que revisi el seu vocabulari si confon el respecte a la legalitat amb unes suposades pressions del grup immobiliari.



  • Comparteix:

COMENTARIS

A part de aquest cas, al ple hi hagut majoria absoluta per part de CIU i han votat il•legalitats tots els seus components per desconeixement de la jurisdicció, a mes els regidors no tenen criteri propi per votar en contra de una falta legal. Altres vegades l'oposició ha recolzat amb el seu vot temes o pressupostos que podrien estar fora de la legalitat de reglaments urbanístics o d'altres. Esta clar que votar al ple es una gran responsabilitat hi ha que estudiar abans de votar el que digui el jefe del teu partit polític.

Sav. Enviat el 24/set/09


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.