Pas endavant per a rehabilitar la masia de Can Flo de les Planes


Temes relacionats

La Floresta té 17 cases okupades censades ( 6/mai/08)


  • Comparteix:

Vista aèria de la zona on està ubicada la Masia de Can Flo

Vista aèria de la zona on està ubicada la Masia de Can Flo

L'Ajuntament tramita un expedient de ruïna per a la masia de Can Flo, a les Planes, per accelerar la rehabilitació de l'edifici, inclòs en el catàleg de patrimoni de la ciutat. Aquest expedient, consensuat amb el propietari de la finca, determinarà quines accions s'han de dur a terme per rehabilitar l'immoble i també permetrà desallotjar els okupes instal·lats a la masia.

Segons l'àrea de Territori del govern local, la masia de Can Flo no pot continuar més temps en l'actual estat de degradació. Per això, ha decidit iniciar aquest expedient, que al mateix temps permetrà fer fora de l'immoble els okupes, una mesura sobre la qual encara no s'han pronunciat els tribunals, malgrat la demanda dels propietaris.

La tinenta d'alcalde de Territori, Mercè Conesa, ha subratllat a Cugat.cat que l'expedient de ruïna no implica l'enderrocament de l'immoble.

Mercè Conesa

Segur que la casa no va a terra. Aquest expedient determina quina perillositat corre l'immoble i quines mesures cal prendre per rehabilitar-lo.



Ara s'obre el període de vista i audiència de l'expedient, al qual poden presentar-se tant els propietaris com els okupes durant 15 dies. Superat el tràmit, Territori calcula que d'aquí a tres mesos ja podria estar resolt l'expedient.

Segons l'Ajuntament, hi ha una quinzena d'immobles en una situació similar a la de Can Flo, la majoria dels quals estan a la Floresta. En molts d'aquests casos, l'equip de govern també obrirà expedients similars per rehabilitar els immobles.



  • Comparteix:

COMENTARIS

A la Floresta. Territorialment potser sí. Però les Planes existeixen perque un dels antics propietaris de Can Flo, va vendre ( amb males arts ) part dels terrenys . Avui en dia el barri de les Planes és una realitat gràcies al pla urbanístic les Planes -Can Flo

Xandri. Enviat el 25/set/09


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.