Finalitzen les obres d'arranjament de la part posterior del Monestir

Aspecte de l'espai, un cop acabades les obres

Urbanisme

Publicat el 11/oct/09 per Redacció

Ja han acabat les obres d'arranjament de la part posterior del Monestir. El projecte ha consistit en la col·locació d'un nou paviment per evitar filtracions i humitat, i també s'ha aprofitat per fer una prospecció arqueològica. Les obres han costat poc més de 340.000 euros, finançats a través del Fons Estatal d'Inversió Local (FEIL).

L'arranjament de la part posterior del Monestir ha finalitzat aquesta setmana, després de sis mesos d'obres. L'actuació ha servit per protegir les restes que hi ha a la part posterior del Monestir i resoldre els problemes d'humitats, goteres i filtracions del claustre, especialment al sector que ocupa el Museu de Sant Cugat.

Amb aquesta finalitat, s'han fet prospeccions arqueològiques en l'àmbit dels fonaments de l'anomenada nau gòtica. També s'ha pavimentat l'espai on hi havia els fonaments de la nau gòtica, cosa que ha permès recuperar la zona com a nou espai urbà d'ús públic. A més s'ha arranjat la canalització d'aigua que hi ha entre el claustre i l'església per eliminar les goteres al claustre.