Els carrers Doctor Murillo i Villà comencen avui el seu procés de vianantització


  • Comparteix:

Vista aèria de la zona dels treballs

Vista aèria de la zona dels treballs

Avui comencen les obres d'urbanització dels carrers Doctor Murillo i Villà. Els treballs, que s'allargaran fins passat l'estiu, s'aturaran durant la campanya de Nadal i es reprendran passat Reis després d'arribar a un acord amb veïns i comerciants afectats. L'objectiu de reurbanitzar aquests dos carrers és incloure'ls dins l'actual zona de vianants. Els comerciants del barri veuen amb bons ulls la iniciativa d'aturar les obres durant les festes nadalenques.

La primera actuació, que s'allargarà fins al 4 de desembre, afectarà el carrer Doctor Murillo, en el tram comprès entre la Rambla de Can Mora i el carrer Domènech, on es renovarà la xarxa de clavegueram d'aigües residuals i es farà una nova xarxa d'aigües pluvials. Aquestes obres obligaran a tallar el trànsit de vehicles als carrers Doctor Murillo i Domènech.

Les obres s'aturaran durant la campanya de Nadal i es reprendran passat Reis amb els arranjaments als carrers Doctor Murillo, Villà i Domènech. Per últim, es remodelarà la plaça dels Jocs Florals.

La tinenta d'alcalde de Territori, Mercè Conesa, destaca l'acord a què s'ha arribat amb comerciants i veïns per adequar el termini de les obres a les seves necessitats.

Mercè Conesa

Hi ha hagut una discussió per avaluar les conseqüències de les obres, però hem arribat a una entesa per minimitzar els efectes negatius per als comerços.


La membre de la junta de l'Associació de Comerciants del barri Centre-Estació, Àngels Tolosa, explica per què han acollit positivament aquesta mesura impulsada per l'Ajuntament.

Àngels Tolosa

L'hem trobat molt intel·ligent perquè està en joc la nostra campanya de Nadal.







El conjunt de totes les obres s'allargarà fins passat l'estiu. El pressupost és de gairebé 1,2 milions d'euros. Més de la meitat es finançarà amb una subvenció del Pla Únic d'Obres i Serveis de Catalunya (PUOSC).



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.