Més de 400 persones assisteixen a l'estrena de la remodelada plaça d'en Coll

La nova plaça compta amb diferents espais de joc, descans i zona verda

Urbanisme

Publicat el 5/mai/03 per Esteve

Més de 400 persones han donat la benvinguda a la remodelada Plaça d'en Coll, que culmina la primera fase del procés de vianantització dels carrers del centre. L'alcalde ha remarcat que aquest és un pas més en tota la inversió que s'ha fet a tots els racons del barri del Monestir i Sant Francesc, per millorar aquesta zona de la ciutat.

La plaça ha conservat l'arbrat que hi havia, i ha guanyat diferents espais de joc, passeig i zona verda. Els vehicles podran passar per una banda, però el paviment aixecat recorda als conductors que es troben en una zona preferentment pels vianants. Lluís Recoder ha subratllat la gran personalitat d'aquest barri, i ha assegurat que els veïns mereixien una nova plaça, pensada pel poble i perquè la gent la pugui gaudir:

Lluís Recoder

Era una plaça que calia refer i ara té tots els ingredients perquè els veïns hi convisquin i es converteixi en una plaça de barri


Des de l'Associació de Veïns del Monestir, plaça d'en Coll i Sant Francesc es valora molt positivament la remodelació, que contribuirà a reforçar la identitat del barri. Segons el seu president, Jordi Molgó, davant el deteriorament que pot patir un barri, que ja compta amb 15.000 habitants i encara creix, cal apostar decididament pels nous equipaments. Molgó creu que ara els veïns han de fer-se seva la plaça:

Jordi Molgó

Totes les millores són positives i ara haurem de veure com reacciona la plaça i els veïns


L'alcalde ha enumerat altres millores que s'estan fent en aquest sector, com el trasllat de l'Escorxador Municipal o el trasllat de l'escola Pla i Farreras, i ha assegurat que l'actuació de l'Ajuntament està present a tots i cadascun dels racons del barri.