El GEL valora positivament el projecte de remodelació del Celler Cooperatiu


Temes relacionats

La remodelació del Celler Cooperatiu seguirà el projecte inicial de Cèsar Martinell ( 4/nov/09)


  • Comparteix:

'El projecte de remodelació del Celler Cooperatiu és un primer pas important per convertir-lo en museu', segons el membre del Grup d'Estudis Locals (GEL) Domènec Miquel. L'entitat valora positivament la recuperació d'un emblema del Sant Cugat contemporani i un nou espai per la ciutat mantenint les característiques arquitectòniques pròpies d'un edifici modernista. Els treballs, que es preveu que comencin a principis de l'any vinent, s'allargaran durant tot el 2010.

El projecte de remodelació del Celler Cooperatiu a càrrec de l'estudi d'arquitectura Adell Associats seguirà el projecte modernista de l'arquitecte Cèsar Martinell. La idea és deixar visibles els elements propis d'un celler per fer evident el procés d'elaboració del vi.

Domènec Miquel valora positivament el projecte, tot i que creu que en un futur caldrà completar la reforma. Són declaracions a Cugat.cat.

Domènec Miquel

És un pas molt important per entendre el Sant Cugat contemporani. Però més endavant caldria completar el projecte per fer-ne la musealització.




El projecte, presentat dimarts passat, està a l'espera de la licitació i adjudicació dels treballs per part del Ministeri d'Habitatge.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.