Un 39% del pressupost del Pla de Barris de les Planes està en fase d’execució


  • Comparteix:

Un 39% del pressupost del Pla de Barris de les Planes ja està en fase d'execució, 12 punts percentuals més del que es preveia per aquestes dates. Ho ha assegurat la tinenta d'alcalde de Territori després de la reunió que ha mantingut aquest dijous amb el comitè d'avaluació i seguiment del pla. Durant aquest primer any s'han utilitzat més d'1,5 milions d'euros dels quatre milions que estan pressupostats per realitzar tots els projectes que s'allargaran fins el 2012.

Les obres de millora del districte de les Planes van per bon camí. Així ho han expressat Ajuntament i Generalitat, encarregades del projecte del Pla de Barris, que han explicat que els treballs previstos en aquest primer any s'han enllestit abans del que es contemplava, tot i que el calendari d'obres fins el 2012 es manté.

Mercè Conesa és tinenta d'alcalde de Territori.

Mercè Conesa

Estem per sobre del volum de feina que teníem previst per al primer any.



La Generalitat ha felicitat la ràpida actuació del consistori en aquest projecte. Carme San Miguel és la delegada de Planificació Territorial del departament de Política Territorial i Obres Públiques (PTOP).

Carme San Miguel

La forma com s'ha fet la feina és molt bona. Segur que es continuarà fent així.




Les entitats veïnals del districte també han participat a la reunió. Totes han valorat de manera molt positiva les actuacions fetes fins el moment, així com l'actuació dels treballs realitzats. El president de l'Associació de Veïns de les Planes, Vicenç Valls, ha demanat altres millores per al districte.

Vicenç Valls

Volem que es cobreixi la pista poliesportiva i que se soterrin les línies elèctriques, entre altres.



L'Ajuntament i la Generalitat han pres nota d'aquestes demandes tot i que de moment es descarta fer actuacions no previstes des d'un principi.

El projecte del Pla de Barris a les Planes contempla un total de vuit actuacions. Per ara s'ha finalitzat la urbanització del carrer Doctor Modrego i està punt d'enllestir-se la urbanització del Passatge del Pi. Al barri hi ha dues obres més en procés com l'asfaltat del Camí de Can Flo i tres més que estan pendents de licitació com és el cas de l'adequació del centre cívic del districte.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.