Sant Cugat mantindrà els seus requisits per adjudicar habitatge públic malgrat la creació d'un registre general a Catalunya


Temes relacionats

Promusa també gestionarà les sol·licituds d'habitatge privat protegit del municipi (27/nov/09)


  • Comparteix:

Un dels edificis de Promusa

Un dels edificis de Promusa

El ple donarà aquest dilluns el vistiplau a la creació d'un nou Registre Municipal de Sol·licitants d'Habitatge amb Protecció Oficial. El registre s'integrarà dins la base de dades general de Catalunya que ha entrat en funcionament amb la nova Llei d'Habitatge, i no implicarà cap modificació en els requisits que demana l'Ajuntament per accedir a un pis de Promusa.

La tinenta d'alcalde de Territori, Mercè Conesa, ha explicat que, amb aquesta novetat, els sol·licitants d'habitatge privat protegit també hauran de fer la sol·licitud corresponent a través de Promusa.

Mercè Conesa

La diferència és que els sol·licitants d'habitatge privat protegit també hauran de passar per Promusa.



Sant Cugat s'ha decantat per mantenir un registre propi, tot i que integrat dins els registre general de Catalunya, per poder mantenir les condicions d'adjudicació de Promusa, com els 10 anys d'empadronament a la ciutat en comptes dels tres anys que proposa el govern. Quan s'hagi creat aquesta llista municipal, les persones que fins ara estaven registrades a les llistes de Promusa hauran de donar-se d'alta a la nova borsa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.