El jutjat de pau i el registre civil es traslladaran a l'antic ajuntament


Temes relacionats

Tura torna a dir 'no' al partit judicial propi (31/des/09)

El Ministeri de Justícia aprova un nou jutjat a Rubí i manté Sant Cugat sense partit judicial ( 2/set/09)

L'estudi del TSJC avala la necessitat d'uns jutjats per a Sant Cugat, segons Recoder (20/mai/09)

El Palau de Justícia de Rubí funcionarà el 2011 amb l'objectiu de poder especialitzar les sales ( 7/jul/08)


  • Comparteix:

El jutjat de pau i el registre civil de Sant Cugat es traslladaran a l'antic ajuntament, a la plaça de Barcelona, edifici que també acollirà els Serveis Socials municipals. Ho ha anunciat a Cugat.cat la tinenta d'alcalde de Territori, Mercè Conesa, que ha afegit que l'edifici que ara acollia aquests serveis, a la rambla de Can Mora, es rehabilitarà per acollir pisos de Promusa per a la gent gran.

L'equip de govern ja ha ordenat el trasllat del jutjat de pau i el registre civil de l'edifici de propietat municipal de la rambla de Can Mora, que no reuneix les condicions per acollir aquests serveis. Inicialment s'havia previst ubicar-los a l'actual seu de la Policia Local, a l'avinguda de Gràcia, però com que el trasllat de la seu policial encara no té data, l'equip de govern ha optat per una solució provisional que passa per ocupar la planta baixa de l'antic ajuntament, a la plaça de Barcelona.

Així ho ha anunciat la tinenta d'alcalde de Territori, Mercè Conesa, en una entrevista a Cugat.cat.

Mercè Conesa

Traslladarem el jutjat de pau i el registre a l'antic ajuntament, ocupant únicament la planta baixa.


Tot i que el Pla d'Equipaments preveu que l'edifici de la plaça de Barcelona ha d'acollir els Serveis Socials municipals, Mercè Conesa ha explicat que la instal·lació en el mateix indret del jutjat de pau i del registre civil és compatible amb aquest ús, almenys de forma provisional. De tota manera, l'objectiu de l'equip de govern és que la conselleria de Justícia accepti finalment ubicar a Sant Cugat uns jutjats de primera instància en una seu que també acolliria el jutjat de pau i el registre civil.

Pel que fa a l'edifici municipal de la rambla de Can Mora, on ara resideixen aquests serveis, l'Ajuntament el vendrà a Promusa per rehabilitar-lo i destinar-lo a vivenda protegida per a la gent gran.

Mercè Conesa

Vendrem l'edifici a Promusa al llarg del 2010 per fer-hi pisos per a la gent gran.


Si l'operació es tanca com està previst, serà la primera vegada que l'empresa municipal d'habitatge ofereix una promoció de pisos protegits en un edifici rehabilitat, i no de nova construcció, com és habitual.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.