El TSJC desestima un recurs de Núñez i Navarro que pretenia aprovar provisionalment un PAU a Torre Negra per via judicial


Temes relacionats

Els petits propietaris de Torre Negra recorreran la denegació del segon PAU ( 2/mar/10)

L'alcalde defensa la denegació del PAU de Torre Negra per protegir l'interès natural del sector ( 2/mar/10)

Sant Cugat referma el seu compromís amb la protecció de Torre Negra ( 1/mar/10)

L'Ajuntament assegura que la decisió judicial no comporta canvis en el procés de Torre Negra ( 9/feb/10)

Núñez i Navarro considera que el Suprem demostra la voluntat de l'Ajuntament d'impedir els drets dels propietaris ( 9/feb/10)

El Suprem confirma que l'Ajuntament estava obligat a aprovar inicialment el programa urbanístic de Núñez a Torre Negra ( 9/feb/10)

Medi Ambient diu que no es podrà edificar ni a Torre Negra ni a Can Busquets amb la declaració de parc natural ( 3/des/09)

El TSJC desestima la intenció de Núñez d'aprovar provisionalment un PAU a Torre Negra per via judicial (20/nov/09)


  • Comparteix:

Torre Negra

Torre Negra

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ha desestimat un recurs de súplica presentat per Núñez i Navarro contra la decisió de l'Ajuntament de denegar l'aprovació provisional d'un Pla d'Actuació Urbanística (PAU) a Torre Negra. D'aquesta manera, la sentència del tribunal, que ja és ferma, confirma que l'Ajuntament no tenia perquè aprovar provisionalment el PAU, després d'aprovar-lo inicialment per complir una altra sentència de la mateixa cambra.

La promotora immobiliària va presentar aquest recurs en considerar que el consistori, després d'aprovar inicialment el PAU a aquest àmbit per complir una sentència anterior del TSJC, també havia d'aprovar el pla provisionalment. El consistori considera que, d'aquesta manera, el tribunal 'confirma la correcta actuació de l'Ajuntament' a l'hora de tramitar inicialment el PAU, i de denegar-lo posteriorment en el tràmit provisional.

L'alcalde ha qualificat la desestimació del recurs com 'un èxit de la ciutat i de l'Ajuntament'. Escoltem Lluís Recoder en declaracions a Cugat.cat.

Lluís Recoder

És un èxit més de la ciutat i de l'Ajuntament per salvar Torre Negra de l'edificació. El tribunal diu que l'Ajuntament ho està fent bé.


A més, l'Ajuntament creu que el tribunal desestima així definitivament la intenció de Núñez i Navarro d'aprovar provisionalment per via judicial el PAU a Torre Negra.

El TSJC ha arxivat el cas, que neix d'una sentència que obligava el consistori a tramitar un programa urbanístic de Núñez i Navarro a Torre Negra. En aquell moment, el consistori va tramitar inicialment el programa urbanístic, sense que això impliqués que, posteriorment, s'hagués de resoldre necessàriament en un o altre sentit. D'aquesta manera, el TSJC confirma que l'Ajuntament va executar correctament la sentència d'aquest tribunal pel qual s'obligava al consistori a tramitar inicialment el PAU de Núñez i Navarro a Torre Negra.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.