Comencen les obres del Pla d'Accessibilitat de Mira-sol


  • Comparteix:

Les millores s'efectuaran a diverses vies de Mira-sol

Les millores s'efectuaran a diverses vies de Mira-sol

Aquesta setmana han començat les obres del Pla d'Accessibilitat de Mira-sol, que es fan amb els diners de lliure disposició del districte. Els treballs consisteixen en la renovació de voreres i la construcció de nous passos de vianants, i tenen un cost total de 250.000 euros. Les obres, que tenen l'objectiu de millorar la mobilitat i l'accessibilitat a Mira-sol, està previst que acabin al setembre.

Les obres contemplen la construcció de nous passos de vianants i la reconstrucció d'aquells que estan mal dissenyats i mal ubicats, així com també la renovació de 1.500 metres de voreres que estan en mal estat. Aquest pla, que té un cost total de 250.000 euros, està finançat amb diners del pressupost de lliure disposició de Mira-sol, que es va aprovar al consell de districte.

La regidora de Serveis Urbans, Cristina Paraira, ha dit que estan molt satisfets que es destinin aquests diners a un projecte acordat entre els veïns i que els beneficiarà. Són declaracions a Cugat.cat.

Cristina Paraira

Estem molt satisfets que s'hagin destinat aquests diners a unes obres que beneficiaran els habitants de Mira-sol.


Amb aquests treballs es pretén garantir a Mira-sol una sèrie de recorreguts plenament accessibles per als vianants que creuaran de banda a banda el districte. Les obres van a càrrec de l'empresa Cepsa i finalitzaran al setembre.

D'altra banda, aquest dijous ha entrat en funcionament un semàfor per garantir el pas de vianants cap a l'estació dels Ferrocarrils de la Generalitat (FGC) de Mira-sol, i l'entrada i sortida de vehicles de Mira-sol Centre. Aquest semàfor era una de les principals reivindicacions dels veïns del barri. L'Ajuntament també ha introduït canvis en la mobilitat de l'últim tram del passeig Olucha, que ha passat de ser de sentit únic, amb un carril per girar a l'esquerra i passar per sota de l'estació de Mira-sol, i un altre per continuar recte i girar a la dreta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.