Volpelleres, més a prop del centre amb la nova línia 9 d'autobús


  • Comparteix:

Nou impuls a la mobilitat de Volpelleres. El barri ha estrenat aquest dissabte una nova línia d'autobús que connecta la zona amb els principals punts de la ciutat, com l'avinguda Cerdanyola i la rambla del Celler. La inauguració de la línia 9 ha anat lligada a la posada en marxa de la nova estació de Ferrocarrils de la Generalitat de Volpelleres, una obra que feia necessari el servei d'autobusos, segons l'Ajuntament.

L'alcalde, Lluís Recoder, i diversos regidors de la ciutat han estrenat la línia i han assistit al primer recorregut d'autobusos urbans que connecten la rambla del Celler amb el barri de Volpelleres, passant per l'avinguda de Cerdanyola i el passeig Francesc Macià. El servei també passa per l'escola Pins del Vallès i l'escola l'Olivera.

Recoder ha assegurat que aquesta nova línia és el reflex del progrés de la ciutat.

Lluís Recoder

És indicador del progrés en els últims anys. Aproparà veïns de tota la ciutat a l'escola Pins del Vallès, a la comissaria i al centre comercial.



Per fer possible aquest servei, s'han ampliat els sentits dels girs de la calçada i s'ha construït una plataforma adaptada i una marquesina als carrers d'Antoni Bell i Alfons d'Aragó. La nova línia 9 compta amb dos vehicles adaptats i estableix un temps d'anada i tornada de 50 minuts. La línia entrarà plenament en funcionament aquest dilluns.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.