Tret de sortida a la urbanització del carrer Alps a Mira-sol


  • Comparteix:

Imatge del carrer Alps sense urbanitzar / font: Google Maps

Imatge del carrer Alps sense urbanitzar / font: Google Maps

L'Ajuntament ha presentat als veïns de Mira-sol el projecte d'urbanització del carrer Alps i el seu entorn, que es podria començar a executar a finals d'any. L'Associació de veïns de Sant Joan de Mira-sol ha avançat que el nou informe rebaixa un 35% el pressupost del 2007, previst inicialment. El projecte tindrà un cost de poc més de dos milions d'euros i està previst que els treballs tinguin una durada de 12 mesos.

L'Ajuntament s'ha reunit amb els veïns de Mira-sol per presentar el nou projecte que ha redactat el consistori per urbanitzar el carrer Alps del districte.

El president de l'Associació de veïns de Sant Joan de Mira-sol, Josep Maria Àngel, ha explicat a Cugat.cat que el nou projecte inclou un sistema de pagament per aquelles persones que no puguin fer front de cop al pagament.

Josep Maria Àngel

Han canviat una mica la forma de pagament. Les persones amb rendes baixes podran fer el pagament amb cinc anys i sense interessos.


El projecte final és el resultat de les incorporacions que s'han fet a la proposta presentada pel consistori el 2009. La tinenta d'alcalde de Territori, Mercè Conesa, ha explicat que aquest procés ha permès rebaixar un 35% el cost i que espera repetir en altres sectors.

Mercè Conesa

És bàsica la col·laboració directa amb els veïns en tots els sectors pendents d'urbanitzar. Cal fer projectes molt correctes però ajustant preus.




El cost del projecte suma 2.072.362 euros i es finançarà entre els veïns i l'Ajuntament. Les obres podrien començar al desembre d'enguany i s'allargarien fins a finals del 2011.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.