L'equip de govern reitera que l'encariment de les obres del PAV3 està justificat


Temes relacionats

El Parlament demana a l'Ajuntament l'expedient d'adjudicació de les obres del PAV3 ( 9/jul/10)

L'oposició reitera les peticions d'informació per esclarir la possible vinculació de Sant Cugat amb el cas Millet ( 6/jul/10)

Fèlix Millet hauria negociat amb Ferrovial el 4% per l'obra del PAV3 de Sant Cugat (30/jun/10)


  • Comparteix:

Instal·lacions del PAV3 de la rambla del Celler

Instal·lacions del PAV3 de la rambla del Celler

L'equip de govern reitera que l'encariment en un 20% de les obres de construcció del PAV3 està completament justificat. El consistori ha presentat els documents que verifiquen que l'augment de la despesa respon a problemes tècnics que van sorgir durant la seva construcció i per tant el desvinculen de la trama del cas Palau.

La Comissió d'investigació del Parlament sobre el cas Palau ha demanat a l'Ajuntament l'expedient d'adjudicació de les obres del PAV3. Aquesta petició arriba després que 'El Periódico' establís una possible relació entre el cas Palau i l'adjudicació d'aquesta obra, segons la qual Fèlix Millet va negociar una comissió del 4% per l'adjudicació a Ferrovial de les obres del PAV3 de la rambla del Celler. El consistori ja ha fet arribar aquest informe que també havien demanat els partits de l'oposició local.

La tinenta d'alcalde de Territori, Mercè Conesa, ha explicat els motius que van provocar aquest encariment.

Mercè Conesa

Aquest encariment està sobradament justificat, ja que es va trobar aigües freàtiques que no s'havien detectat en els estudis previs.




A més, els tècnics també es van trobar amb una antiga solera d'una piscina que va obligar a treure el formigó, encarint encara més el cost final de l'obra. Tot i això, Conesa ha subratllat que totes aquestes actuacions estan documentades i que per tant no hi ha cabuda per 'cap mena de dubte'.

De fet, l'Ajuntament ha recordat que Ferrovial s'ha presentat a cinc concursos per a la construcció d'habitatge públic i que no ha estat l'adjudicatari de cap. Pel consistori això demostra que no hi ha cap mena de vinculació entre l'empresa i l'Ajuntament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.