Les obres de vianantització de la plaça Lluís Millet obliguen a reordenar el trànsit a partir d'avui


  • Comparteix:

Els obrers s'afanyaven aquest matí a posar les tanques.

Els obrers s'afanyaven aquest matí a posar les tanques.

El Pla del Centre comença avui la seva darrera fase amb la vianantització del tram comprés entre la Plaça Lluís Millet i la plaça del Doctor Galtés. La conversió d'aquesta zona en eix de vianants obliga des d'avui a desviar els cotxes des del carrer Sant Bonaventura. Es preveu que les obres acabin després de Setmana Santa.

Guanyar espai pel vianant, potenciar el comerç i triplicar la superfície de la Plaça Lluís Millet són algunes de les millores que contempla el darrer tram del Pla Centre. Aquesta última fase preveu la vianantització fins la plaça Doctor Galtès i la construcció d'un pas soterrat pels vehicles ja que la plaça de l'estació quedarà reservada únicament dels vianants. Cesc Duran, arquitecte del projecte, ha explicat que la voluntat és recuperar espais de relació entre els ciutadans:

Cesc Duran

Una plaça té interés quan al seu voltant passen coses, és a dir, que hi ha comerç, etc. Hem de crear espais on la gent pugui caminar, passejar i comprar.


Des d'avui, el trànsit quedarà tallat a l'avinguda Lluís Companys des del carrer Rosselló i també al carrer Àngel Guimerà, i la circulació es desviarà per darrera de l'estació, per l'avinguda de l'enllaç, el passeig Olabarria, i el carrer Safareig. Es preveu que els treballs estiguin acabats d'aquí a uns 7 mesos.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.