El 3r CAP començarà a donar servei a la ciutadania a partir del segon trimestre de 2011


Temes relacionats

El 3r CAP serà una realitat a l'octubre de l'any que ve, segons Recoder (12/jun/09)

Adjudicades les obres del nou CAP ( 7/mai/09)

La primera pedra del 3r CAP estarà posada com a molt tard al setembre (17/abr/08)

Recoder alerta del retard del projecte de construcció del tercer CAP (30/gen/07)


  • Comparteix:

El 3r CAP, previst per a principis de 2011, acollirà la centralització dels Servei d'Emergències Mèdiques (SEM) a la ciutat i actuarà com a delegació de l'Agència de Salut Pública al Vallès Occidental i com a nou equipament municipal de serveis socials. El nou centre tindrà una superfície de prop de 3.000 metres quadrats, dividits en tres plantes destinades a serveis mèdics i un soterrani per a emmagatzematge de documentació sanitària de la regió de Barcelona.

Un total de 29 sales de consulta donaran servei de medicina general, pediatria, treball social i odontologia a les plantes baixa i primera de l'edifici. Una nova àrea de salut mental per a infants i joves ocuparà la segona planta per deslliurar el servei actualment assumit pel CAP de Sant Cugat. El tercer pis del centre sanitari estarà destinat a la Unitat per a la Vigilància Epidemiològica.

El director del sector sanitari del Vallès Occidental, Joan Parellada, ha descrit alguns espais del 3r CAP.

Joan Parellada

El desplegament dels serveis socials de l'Ajuntament s'incorporarà al centre i tindran el seu espai en la primera planta.


A banda dels serveis mèdics, el 3r CAP, ubicat al barri de Can Mates, comptarà amb la seu de l'Agència de Salut Pública que donarà cobertura als municipis de l'oest del Vallès Occidental. El centre també dotarà el SEM d'un espai on centralitzar les seves activitats al municipi, amb una zona de descans per als treballadors i un aparcament especial per a ambulàncies. L'àrea de serveis socials comptarà en aquest mateix edifici amb un nou equipament, fruit de la descentralització de l'acció social bàsica a la ciutat. L'Ajuntament estudia ara la instal·lació d'un pàrquing al recinte i el desdoblament de la línia 2 d'autobús urbà per arribar a l'equipament.

La finalització de les obres, que compten amb un pressupost de més de quatre milions d'euros, està prevista per al febrer de 2011.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.