La construcció de vivendes es multiplica per deu a la ciutat els primers sis mesos de l'any


  • Comparteix:

Pisos de nova construcció dels voltants de l'estació de FGC

Pisos de nova construcció dels voltants de l'estació de FGC

Sant Cugat és la tercera ciutat de la comarca on més ha crescut la construcció d'habitatges durant el primer semestre d'aquest any, per darrere de Sabadell i Terrassa. Els immobles iniciats al municipi superen els 230, respecte els prop de 1.400 començats a tot el Vallès Occidental, la comarca que lidera la construcció d'habitatges a Catalunya. Les dades del departament de Medi Ambient i Habitatge confirmen que les vivendes iniciades a la ciutat els primers sis mesos de l'any multipliquen per deu les començades en el mateix període de l'any passat.

Els 237 habitatges iniciats enguany a Sant Cugat superen amb escreix els 40 immobles que es van començar a construir l'any passat, 21 dels quals en els primers sis mesos del 2009. La xifra d'edificis construïts aquest primer semestre a la comarca també s'ha disparat i ha augmentat a 1.400 immobles, un 130% més respecte les 1.096 obres començades en el mateix període l'any passat al Vallès Occidental.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.