Un milió d'euros destinats a millorar la C-1413a al seu pas per Sant Cugat


Temes relacionats

Inversió de dos milions d'euros per la C-1413a entre Molins de Rei i Sant Cugat ( 8/jul/08)


  • Comparteix:

C-1413a / Font: http://blocs.mesvilaweb.cat/antonirigol

C-1413a / Font: http://blocs.mesvilaweb.cat/antonirigol

La Generalitat ha iniciat la licitació de les obres de millora de la C-1413a en el seu tram entre Sant Cugat i Sant Quirze. Els treballs, que compten amb una inversió d'un milió d'euros, començaran durant el segon trimestre de l'any vinent i s'allargaran durant quatre mesos. Les reformes abastaran un tram de sis quilòmetres i inclouran diverses millores per la seguretat i comoditat dels conductors, com l'estesa d'una nova capa d'asfalt i la millora dels elements de drenatge de la carretera.

La carretera de la xarxa comarcal C-1413a serà objecte de diverses actuacions de millora en diferents trams de la seva extensió. Es reforçarà el ferm de la carretera al seu pas per Rubí, en un tram del pas per Sant Cugat i en un petit tram final de Sant Quirze del Vallès.

Les obres començaran a la rotonda de Mira-sol d'enllaç amb l'AP-7 i B-30, i finalitzaran després de l'enllaç amb l'autopista C-16 a l'inici de Sant Quirze. Aquesta actuació es complementarà amb la millora dels elements de drenatge de la carretera, la neteja de les cunetes, la senyalització vertical i horitzontal i la instal·lació de barreres de seguretat.

La via ja ha estat objecte d'altres actuacions de millora l'any 2008 amb una inversió de més de dos milions d'euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.