El centre de discapacitats ATAM de Valldoreix es convertirà en residència i centre de dia


  • Comparteix:

ATAM treballa amb persones discapacitades

ATAM treballa amb persones discapacitades

El centre ATAM de Valldoreix, una associació de Telefònica que atén persones amb discapacitat, ha entrat en un programa de l'obra social de Caixa Navarra per reformar i ampliar l'entitat. ATAM ha presentat un projecte per triplicar la població que es beneficia de l'entitat i ampliar els serveis actuals del centre de Valldoreix perquè esdevingui una residència i centre de dia. Les actuacions, que tenen un cost de 500.000 euros, es finançaran amb els diners que els clients de Caixa Navarra destinin a l'obra social de l'entitat.

El projecte contempla la creació d'una residència i centre de dia amb capacitat per a 20 persones i dos pisos tutelats en règim de residència per a 24 persones. Les actuacions també suposaran un augment de la capacitat del centre de Valldoreix, que passaria de 48 a 100 places. Amb aquestes millores, els usuaris d'ATAM podran ser més autònoms i millorar la seva integració social, ja que l'entitat procura que els discapacitats portin a terme una vida normal.

ATAM proporciona serveis de residència i centre de dia a persones discapacitades que necessiten una atenció continuada amb l'objectiu de desenvolupar al màxim la seva autonomia personal, familiar i social. A més, l'entitat també atén les famílies de discapacitats i treballa perquè puguin conciliar la seva vida laboral amb les tasques d'atenció als usuaris del centre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.