La darrera fase de les obres dels carrer Murillo i Villà començaran al setembre


  • Comparteix:

Aspecte del carrer Villà abans de la remodelació / Font: Google

Aspecte del carrer Villà abans de la remodelació / Font: Google

Les obres als carrers Murillo i Villà incloses dins el Pla Únic d'Obres i Serveis de Catalunya (PUOSC) es reprendran dimecres de la setmana vinent després de les vacances d'estiu. El gruix dels treballs al carrer Doctor Murillo està enllestit i només falta la col·locació del mobiliari urbà i la plantació de l'arbrat. Al carrer Villà resta pavimentar el darrer tram i durant la segona setmana de setembre començarà la col·locació de l'enrajolat.

La urbanització d'aquests dos carrers entra en la seva fase final i la previsió apunta que estarà enllestida a finals d'any.

L'actuació a la zona del carrer Doctor Murillo finalitzarà amb la col·locació d'un espai infantil a la plaça dels Jocs Florals a finals de setembre. Actualment, el tram del carrer Villà a remodelar està practicament pavimentat. Un cop es reiniciïn els treballs, es finalitzarà la pavimentació i, durant la segona setmana del mes, s'instal·laran les noves rajoles. Seguidament, es col·locaran els fanals i en l'últim tram l'arbrat.

Els 1,2 milions d'euros de pressupost de la urbanització del sector, a càrrec de la companyia CIC-3, estan finançats al 50% amb una subvenció del Pla Únic d'Obres i Serveis de Catalunya (PUOSC).



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.