Els veïns de la Plaça d'en Coll temen que les reformes duraran ben poc


  • Comparteix:

L'Associació de Veïns de la Plaça d'en Coll tem que les obres de millora de la plaça que du a terme l'Ajuntament a partir de dilluns per millorar els desperfectes causats pel pas dels cotxes durin ben poc. Els veïns han proposat a l'alcalde provar de restringir el trànsit durant els caps de setmana per comprovar quin impacte podria tenir la mesura en la circulació.

La plaça de'n Coll es tancarà al trànsit entre els dies 28 de juliol i 25 d'agost a causa de les obres de millora de la plaça, malmesa darrerament pel pas dels vehicles. Durant aquest mes, els carrers Monestir, Orient i el passeig Torreblanca seran de doble sentit i la parada d'autobús es traslladarà a l'avinguda de Cerdanyola. Aquests treballs es fan per arreglar els desperfectes i la trencadissa en les lloses que ha provocat el pas dels cotxes i autobusos per la plaça.
No obstant, el president de l'Associació de Veïns, Jordi Molgó, tem que, passat el temps, els desperfectes es tornin a produir.

Jordi Molgó

És molt probable que torni a passar. La plaça està pensada des d'un principi perquè hi torni a passar el trànsit, però les obres són de vianantització.


Mentrestant, el més inmediat són les obres que han de començar el dia 28 i que es preveu que durin gairebé un mes. Per tot plegat, Molgó ha assenyalat que no pensa que hi hagi transtorns en la vida quotidiana.

Jordi Molgó

Hi haurà bastant d'enrenou però és un període bastant curt de temps i ens carreguerem de paciència. Quan estaven fent les obres ja va ser així, però tal com s'estan posant els carrers ens sembla que ens en podem sortir bastant bé.


Recordem que en una assamblea, els veïns van decidir per 30 vots a favor i 22 en contra. que els cotxes seguissin passant per la plaça tot i que les pedres de la plaça ballaven i se n'havien trencat algunes a causa del pas dels cotxes i autobusos.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.