Núñez i Navarro acusa Cugat.cat de fer 'pressió mediàtica' perquè Collserola sigui parc natural


Temes relacionats

El Parc de Collserola continua sense notícies sobre la declaració del parc natural (15/set/10)


  • Comparteix:

Torre Negra, al centre de la polèmica

Torre Negra, al centre de la polèmica

El grup Núñez i Navarro acusa Cugat.cat de participar en una 'campanya mediàtica' per aconseguir la declaració del parc natural de Collserola. La promotora, que vol urbanitzar un sector de la serra a l'entorn de Torre Negra, assegura que el grup multimèdia municipal 'obeeix consignes polítiques' per recollir les declaracions del gerent del Consorci del Parc de Collserola, Marià Martí, que va declarar que esperava que la declaració fos una realitat abans de tancar la legislatura, com havia anunciat el govern de la Generalitat.

Núñez i Navarro afirma en un comunicat que la notícia on es recollien aquestes declaracions, publicada dimecres passat, forma part d'una 'campanya mediàtica' per aconseguir la declaració de parc natural. La peça periodística reproduïa les paraules del gerent del Consorci del Parc de Collserola un any i mig després que la Generalitat anunciés la seva integració a l'organisme, pas previ a la declaració de parc natural. La notícia explicava que, passat aquest temps, l'ens gestor del parc continua 'sense notícies' de la declaració, tot i que el conseller Joaquim Nadal havia anunciat que es formalitzaria abans d'acabar la legislatura.

La constructora, amb interessos urbanístics a Torre Negra que fins ara han estat continguts per la voluntat majoritària dels santcugatencs expressada al ple municipal, assegura que darrere d'aquesta informació hi ha el litigi per aquest sector, que des de fa anys enfronta als tribunals l'empresa amb l'Ajuntament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.