L'Ajuntament garanteix que les obres de les escoles estaran a punt per l'inici de curs


  • Comparteix:

Les obres han avançat a bon ritme

Les obres han avançat a bon ritme

L'ajuntament i el departament d'ensenyament de la Generalitat asseguren que les obres dels nous equipaments educatius van a bon ritme i estaran enllestides per l'inici del curs escolar. Les obres principals se centren en la segona línia de l'escola Collserola i el CEIP Sant Cugat, que estrenarà nou edifici al barri de Coll Favà.

Segons el delegat territorial d'ensenyament de la Generalitat, Jordi Basiana, les constructores treballen a ple ritme per tenir els equipaments enllestits el 15 de setembre.

Jordi Basiana

En pocs dies es veuen grans canvis, i tenim la confiança que enllestirem aquestes dues obres.


La mateixa opinió l'ha expressat l'alcalde de Sant Cugat, Lluís Recoder, que s'ha mostrat molt satisfet del desenvolupament de les obres.

Lluís Recoder

Les obres de mantenirment segueixen l'acordat per aquest any 2003. Pel que fa a les obres de nova creació, la segona línia del Collserola i el CEIP Sant Cugat, puc assegurar que pel principi d'aquest curs estaran a punt


Entre les diferents obres que s'estan realitzant, destaquen les noves aules de la segona línia del CEIP Collserola i la nova escola de Coll Favà. Pel que fa als treballs de millora, els més importants s'han fet a l'escola Collserola, amb l'ampliació del menjador i la instal·lació de la xarxa informàtica a totes les aules de l'escola Collserola.
També aquest estiu s'ha urbanitzat el carrer Escoles, que s'ha fet preferentment de vianants i s'han soterrat les línies elèctriques i de telefonia.
En total, Sant Cugat tancarà l'any 2003 amb una inversió de gairebé 5 milions d'euros que inclou les obres de millora i noves construccions fetes aquest estiu, i d'altres actuacions que es completaran en el darrer quatrimestre de l'any. Del total de la inversió l'Ajuntament assumeix 800 mil euros, la resta les aporten l'empresa pública GISA i el departament d'Ensenyament de la Generalitat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.