Les Planes estrena millores urbanístiques, a l'espera del finançament per completar el Pla de Barris


Temes relacionats

Executat un 65% del pressupost del Pla de Barris de les Planes (24/nov/10)

L'execució del Pla de Barris de les Planes s'avança sis mesos en el calendari previst ( 1/oct/10)

Acabades les obres d'urbanització del camí de Can Flo de les Planes ( 9/abr/10)


  • Comparteix:

La rehabilitació de les pistes esportives de les Planes i de l'ermita Nostra Senyora de la Creu d'en Blau, així com l'ampliació del centre cívic per encabir la infermeria ja són una realitat. La inauguració, aquest dissabte, ha anat a càrrec de l'alcalde, Lluís Recoder, que també ha estat acompanyat per altres membres del consistori. Amb un 65% del pressupost executat, Recoder ha aprofitat l'acte per exigir a la Generalitat que faci efectiu el compromís de finançar la meitat de les despeses del Pla de Barris del districte.

La urbanització de cinc carrers i l'ampliació del recorregut de la línia 5 d'autobús han estat altres dels projectes acabats. Les obres han estat possible gràcies al Pla de Barris de les Planes, que compta amb un pressupost de més de 4 milions d'euros assumits a parts iguals per l'Ajuntament i la Generalitat de Catalunya. L'alcalde, però, ha aprofitat l'acte per recordar que l'Ajuntament ha assumit el gruix de les despeses derivades d'aquest pla i ha demanat a la Generalitat que faci efectiu el seu compromís perquè les obres es puguin finalitzar. Així ho ha recordat el president de l'associació de veïns, Vicenç Valls.

Vicenç Valls

Estem preocupats perquè els diners s'acaben, però esperem que les obres puguin completar-se.



Tot i la petició, l'alcalde, Lluís Recoder, s'ha mostrat satisfet per aquest últim impuls que suposa 'la dignificació física del barri'.

Lluís Recoder

Hem assistit a la transformació del barri. És un barri totalment refet enmig de Collserola.




Està previst que el projecte, que va arrencar fa dos anys, s'allargui fins al 2012. Un pica-pica al Centre Cívic de la Creu d'en Blau ha servit per tancar un acte que ha aplegat prop d'un centenar de persones i que també ha comptat amb la presència del director de CatSalut del Vallès Occidental, Joan Parellada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.