El govern admet que l'asfalt en mal estat de la Floresta provenia d'una partida defectuosa


Temes relacionats

Veïns de la Floresta denuncien la mala qualitat del material emprat per arreglar les calçades (17/des/10)


  • Comparteix:

Paraira, en una imatge d'arxiu

Paraira, en una imatge d'arxiu

La regidora de Serveis Urbans, Cristina Paraira, admet a Cugat.cat que no s'hauria d'haver acabat d'aplicar l'asfalt defectuós als passatges del Sanatori del Fumet i del carrer Turó del Fumet de la Floresta. Paraira ha subratllat que el paviment que es va aplicar era per una partida defectuosa de la proveïdora i ha dit que espera que se solucioni en una setmana. El material contenia metalls, ossos d'animals i plàstics.

L'aplicació d'aquest nou material per asfaltar carrers als passatges de la Floresta, que prové d'una planta de reciclatge, era la segona fase d'un pla pilot. La primera onada es va provar al carrer Casalot que, de moment, segons Paraira, està donant bons resultats. Teòricament, aquest nou material té més resistència a la pluja i evita la creació de solcs. La regidora ha explicat que si el reasfaltament d'aquests passatges resisteix les condicions mediambientals i el temps, s'estudiarà aplicar el mateix procediment a altres vies.

Els veïns de la Floresta havien denunciat que hi havien trobat amb culleres, piles, panys de portes, llaunes, plàstics i roba. Paraira ha lamentat la situació i ha explicat que no haurien d'haver acabat d'aplicar el paviment 'defectuós'.

Cristina Paraira

Lamento el que ha passat. La partida era defectuosa, i possiblement no l'hauríem d'haver aplicat del tot.



La regidora de Servies Urbans ha aclarit que la nova partida per repavimentar els passatges arribarà d'aquí a una setmana.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.