Empenta del govern a la segona residència pública de gent gran


Temes relacionats

La Generalitat dóna llum verda a la segona residència pública de gent gran de la ciutat ( 4/nov/08)

La segona residència de gent gran ja té una reserva de sòl (18/gen/07)


  • Comparteix:

El projecte de segona residència continua endavant

El projecte de segona residència continua endavant

La Generalitat ha aprovat definitivament la modificació urbanística que ha de permetre construir la segona residència pública per a gent gran de la ciutat. D'aquesta manera, el procés supera ja la fase urbanística i entra en una nova etapa en què l'àrea de Serveis a la Ciutadania de l'Ajuntament haurà de treballar conjuntament amb el departament d'Acció Social de la Generalitat.

La Comissió d'Urbanisme de Barcelona ha aprovat la modificació puntual de la regulació d'usos que ha de permetre iniciar el procés de construcció d'aquest equipament.

La tinenta d'alcalde de Territori, Mercè Conesa, ha explicat el punt on es troba aquest procés després de l'aprovació de l'òrgan depenent de la Generalitat.

Mercè Conesa

El projecte ara passa a Serveis a la Ciutadania, que haurà de reactivar les converses amb Acció Social per fer-lo realitat.










La segona residència pública de gent gran estarà ubicada al barri de Can Mates, al costat del tercer CAP. Els terrenys reservats comprenen 4.000 metres quadrats a la zona per ubicar l'equipament, que tindria unes 160 places.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.