Núñez nega que vulgui obstaculitzar l'urbanisme de Sant Cugat


Temes relacionats

El TSJC anul·la la reparcel·lació del sector de Can Marcet ( 4/gen/11)


  • Comparteix:

Logo del grup Núñez i Navarro

Logo del grup Núñez i Navarro

El grup Núñez i Navarro desmenteix en un comunicat les declaracions de l'alcaldessa, Mercè Conesa, on va dir que la constructora intenta 'desacreditar' qualsevol política urbanística de l'Ajuntament com a resposta al contenciós per Torre Negra. Segons el grup, el consistori només té en compte si els terrenys estan o no protegits legalment 'quan li interessa'.

Núñez i Navarro assegura que la sentència en contra de la reparcel·lació de Can Marcet i l'anul·lació de la Modificació del Pla General Metropolità (PGM) posa de manifest que l'Ajuntament utilitza la preservació de Torre Negra a pròpia conveniència. A més, ha assegurat, en un comunicat, que el grup no vol 'obstaculitzar' les actuacions de desenvolupament urbanístic de Sant Cugat, tal com va explicar Conesa, i exposa que 'si les actuacions municipals fossin ajustades a dret, els tribunals no anul·larien els seus actes'.

El grup també indica que els terrenys de cessió que l'Ajuntament ha aconseguit a Can Cabassa per part d'una empresa privada no es destinaran a habitatges dotacionals públics, tal com ha afirmat el consistori.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.