Adjudicada la construcció d'un pont per unir Mira-sol i Can Mates


Temes relacionats

La rotonda del carrer Pompeu Fabra de Mira-sol es licitarà aquest mes ( 8/set/09)

El consell de districte de Mira-sol confirma que la rotonda de l'avinguda Pompeu Fabra no es modificarà ( 5/jun/08)

La rotonda de Pompeu Fabra a Mira-sol no s'elevarà (28/feb/08)

Els veïns de Mira-sol valoren positivament la nova proposta del municipi (28/feb/08)

Neix una plataforma veïnal contra una possible rotonda que connectaria Mira-sol amb Can Mates (18/oct/07)


  • Comparteix:

El pont arribarà a aquesta rotonda de Mira-sol

El pont arribarà a aquesta rotonda de Mira-sol

Ja s'han adjudicat les obres per construir un pont que uneixi Mira-sol i Can Mates. El pont passarà per sobre les vies dels Ferrocarrils de la Generalitat (FGC) i unirà els carrers de Pompeu Fabra i de Josep Irla. Les obres tenen un termini previst d'execució de sis a vuit mesos. Els treballs s'han adjudicat a l'empresa Rover Alcisa per un import de 825.000 euros

Aquesta infraestructura, prevista al Pla General Metropolità (PGM), permetrà millorar la mobilitat i la connectivitat entre el districte de Mira-sol i el barri de Can Mates. Les obres, adjudicades per un import de 825.000 euros, podrien començar a l'abril. El termini previst d'execució de l'obra és d'entre sis i vuit mesos, tot i que podria canviar en funció dels protocols d'actuació que s'han de seguir per garantir la seguretat ferroviària mentre durin els treballs.

El pont, que tindrà un carril per sentit, sortirà de la rotonda que actualment hi ha a la intersecció del carrer de Pompeu Fabra i de l'avinguda Montserrat Roig. El diàmetre d'aquesta rotonda es mantindrà pràcticament igual.

Aquest projecte ha estat consensuat amb els veïns de la zona. Fa quatre anys, va néixer una plataforma veïnal en contra de la infraestructura inicial, que consideraven que era una via ràpida que col·lapsaria la zona.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Nos gustaría a los vecinos de la rotonda de Pompeu Fabra conocer los planos de dicha obra, porque no vemos claro como van a conectar las dos alturas del puente y la calle en Can Matas, sin elevar lo rotonda. Estaremos vigilantes todos para que se cumpla lo pactado.

m antonia riestra nicolau. Enviat el 29/gen/11


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.