Adjudicada la construcció d'un pont per unir Mira-sol i Can Mates

El pont arribarà a aquesta rotonda de Mira-sol

Urbanisme

Publicat el 24/gen/11 per Redacció

Ja s'han adjudicat les obres per construir un pont que uneixi Mira-sol i Can Mates. El pont passarà per sobre les vies dels Ferrocarrils de la Generalitat (FGC) i unirà els carrers de Pompeu Fabra i de Josep Irla. Les obres tenen un termini previst d'execució de sis a vuit mesos. Els treballs s'han adjudicat a l'empresa Rover Alcisa per un import de 825.000 euros

Aquesta infraestructura, prevista al Pla General Metropolità (PGM), permetrà millorar la mobilitat i la connectivitat entre el districte de Mira-sol i el barri de Can Mates. Les obres, adjudicades per un import de 825.000 euros, podrien començar a l'abril. El termini previst d'execució de l'obra és d'entre sis i vuit mesos, tot i que podria canviar en funció dels protocols d'actuació que s'han de seguir per garantir la seguretat ferroviària mentre durin els treballs.

El pont, que tindrà un carril per sentit, sortirà de la rotonda que actualment hi ha a la intersecció del carrer de Pompeu Fabra i de l'avinguda Montserrat Roig. El diàmetre d'aquesta rotonda es mantindrà pràcticament igual.

Aquest projecte ha estat consensuat amb els veïns de la zona. Fa quatre anys, va néixer una plataforma veïnal en contra de la infraestructura inicial, que consideraven que era una via ràpida que col·lapsaria la zona.