Licitades les obres de l'avinguda Pere Planes, després d'anys de reivindicació veïnal


Temes relacionats

Els accessos a l'escola la Floresta s'arranjaran amb diners de lliure disposició del consell de districte (14/jul/10)


  • Comparteix:

Carrer Pere Planes

Carrer Pere Planes

La junta de govern local ha licitat les obres de pavimentació de l'avinguda Pere Planes, valorades en 235.000 euros, més de la meitat dels quals procedeixen del pressupost de lliure disposició del consell de districte de la Floresta. Després de les demandes veïnals i de reclamacions d'ICV-EUiA i del PSC perquè s'iniciés el projecte, l'Ajuntament ha licitat les obres quan tot just queden dos mesos per als comicis i les començarà a tirar endavant a falta de quatre setmanes per a la cita electoral.

Les obres serviran per pavimentar tota l'avinguda, des de la plaça Pere Planes, que pertany al districte de la Floresta, fins al camí de can Flo, al districte de les Planes. En total, es tracta d'1,6 quilòmetres de carrer que, actualment, és de terra.

Els veïns de la zona havien mostrat, en nombroses ocasions, el seu malestar per la situació d'aquesta via i també partits polítics, com ICV-EUiA i el PSC. Es calcula que la pavimentació de la zona tindrà una durada aproximada de dues setmanes, amb la qual cosa finalitzaran dies abans dels comicis electorals municipals.

L'equip de govern va descartar destinar 132.000 euros de lliure disposició del consell de districte de la Floresta el juliol passat, perquè preveien urbanitzar la zona i no només pavimentar-la.



  • Comparteix:

COMENTARIS

certament quan es veu "el llop" és quan s'actua. Resulta sorprenent que després de tants i tants anys amb una situació vergonyosa com aquesta, ara decideixin arranjar aquest carrer. No hi ha res com tenir unes eleccions properes. Al menys el cost de reparació dels autobusos es veurà reduït.

Miquel Quintana. Enviat el 29/mar/11


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.