Finalitza la pavimentació de l'avinguda Pere Planas


Temes relacionats

Comença la pavimentació de l'avinguda Pere Planas (12/mai/11)

Veïns florestans es queixen del mal estat dels seus carrers sense asfaltar (20/gen/10)


  • Comparteix:

L'avinguda Pere Planas era fins ara un carrer de terra

L'avinguda Pere Planas era fins ara un carrer de terra

La pavimentació de l'avinguda Pere Planas ja ha arribat a la seva fi, permetent així tornar a circular amb normalitat tant a vianants com a vehicles, incloses les línies d'autobús L-3 i L-4. L'obra, duta a terme per l'empresa Viasfalt, ha consistit a pavimentar més d'un quilòmetre i mig d'aquesta via, que fins ara era de terra. En les properes setmanes es procedirà a col·locar la senyalització de la via.

Les obres de pavimentació d'aquesta avinguda que uneix els districtes de La Floresta i Les Planes han acabat després d'aproximadament dos mesos de feina, durant els quals l'accés a aquest tram per vehicles havia quedat tallat. El pas alternatiu es feia doncs pel carrer Adrià Pardos i pel carrer de la Font del Fumet. Les línies L-3 i L-4 també van modificar el seu recorregut per seguir aquest pas alternatiu. En aquests moments, tota la circulació ja ha tornat a la normalitat.

La reivindicació que l'avinguda Pere Planas es pavimentés té més de 10 anys d'antiguitat, ja que els veïns de la zona sempre havien denunciat la problemàtica que suposa un carrer de terra a l'estiu, quan la pols aixecada és més abundant, o durant els dies de pluja, en què es creen bassals i fang a la calçada. L'Ajuntament ja va contemplar la pavimentació d'aquesta avinguda en el Pla Director de Desenvolupament Sostenible del municipi de l'any 2002, quan la va declarar via de primer ordre, però finalment no va tirar endavant aquestes obres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.