Dilluns es farà la cessió de terrenys per dues noves escoles

Maqueta de la futura escola del Turó de Can Matas

Urbanisme

Publicat el 15/oct/03 per Esteve Sala

L'Ajuntament iniciarà, dilluns vinent, els tràmits per cedir a la Generalitat els terrenys on s'han de construir la novena i desena escola, als sectors del Turó de Cant Matas i a Vullpalleres. L'alcalde Lluís Recoder ha assegurat que s'està treballant amb l'objectiu de posar en marxa els dos centres educatius el més aviat possible.

El projecte de la novena escola, que enguany ha començat de manera provisional les classes als locals de Novaula, ja està licitat, i les obres podrien estar enllestides pel curs vinent. L'alcalde ha anunciat que la cessió dels terrenys per les dues noves escoles de primària es podria fer al mateix temps:

Lluís Recoder

Ben aviat podrem fer la cessió dels terrenys per la novena i desena escola, i pel tercer CAP. I després treballarem amb el departament d'Ensenyament per posar en marxa l'escola el proper curs


Les obres de construcció de la nova escola del Turó de Can Matas suposaran una inversió d'un milió dos-cents mil euros. Segons ha explicat l'alcalde, l'Ajuntament ha decidit posar fil a l'agulla i prendre la iniciativa per adequar l'oferta de centres educatius a la demanda de la ciutat.

La novena escola es construirà en un terreny de 8.500 metres quadrats del Turó de Can Mates, mentre la desena s'ubicarà a tocar de la futura estació de Vullpalleres.