El projecte per al vial interpolar entre Sant Cugat i Sabadell arrenca de nou


  • Comparteix:

Mapa de la zona afectada

Mapa de la zona afectada

El projecte per dibuixar el tram de la via interpolar entre Sant Cugat i Sabadell torna a estar en marxa. La Generalitat ha encarregat la redacció d'un estudi informatiu per donar continuïtat al que ja va començar l'anterior govern català. El director general de Carreteres, Jordi Follia, ha assegurat que el departament de Territori i Sostenibilitat s'ha compromés a traçar una via sense afectacions mediambientals en el seu pas per Bellaterra.

El vial interpolar enllaçarà les dues ciutats vallesanes per Bellaterra a través de 3,5 quilòmetres de carretera. A més, la infraestructura estarà associada a la Via Verda del Vallès, la qual cosa farà compatible la construcció d'un carril bici. El director general de Carreteres de la Generalitat, Jordi Follia, ha destacat que l'informe incorporarà també un estudi d'impacte ambiental. Són declaracions a Cugat.cat.

Jordi Follia

És un estudi informatiu i d'impacte ambiental. Es fa conjuntament amb un carril bici que connecti Sant Cugat amb Sabadell per Bellaterra.


Segons Follia, el projecte encetat per l'anterior govern de la Generalitat va ser aturat a causa de la fallida de l'empresa responsable de fer l'estudi informatiu. En aquests moment, el departament de Territori i Sostenibilitat ha obert un concurs perquè altres empreses puguin optar-hi.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.