L'Ajuntament cedeix els terrenys per la novena i desena escola i el tercer CAP

Els tràmits per tenir el tercer CAP ja són en marxa.

Urbanisme

Publicat el 21/oct/03 per Esteve Sala

L'Ajuntament ha iniciat els tràmits per la construcció de les dues noves escoles de primària, un Institut i el tercer CAP amb la cessió de terrenys a la Generalitat. Tots els grups municipals han donat suport a aquests equipaments, que pretenen avançar-se al creixement de població dels propers anys.

El ple ha aprovat la cessió d'uns terrenys pel tercer Centre d'Atenció Primària, i per tres centres educatius: Al turó de Can Matas s'hi ubicarà una escola i un institut, mentre l'altre escola de primària, que serà la desena del municipi, anirà al sector de la Guinardera. La proposta de l'equip de govern ha rebut el suport de tota l'oposició, que ha qualificat d'històric el fet que, per primera vegada, la construcció dels equipaments s'avanci al creixement demogràfic de la ciutat. Aquestes eren les paraules del portaveu socialista, Jordi Menéndez:

Jordi Menéndez

El compromís que vam acordar ha permés fer la cessió dels terrenys i, a més, que els equipaments es posin en marxa abans que s'urbanitzin els terrenys


L'oposició també ha criticat Esquerra Republicana perquè, mentre eren a l'oposició, van votar contra el pacte pel futur creixement de la ciutat que ara ha fet possible avançar aquest planejament. El portaveu d'ERC, Eduard Pomar, ha defensat que des de l'equip de govern treballaran perquè aquest creixement es faci correctament:

Eduard Pomar

Aquest creixement ja s'havia aprovat, i ERC ho respecta. Per tant, des de l'equip de govern, treballarem perquè això es faci bé


D'altra banda, el projecte del nou Ajuntament s'ha retirat de l'ordre del dia.