Joan Recasens acusa el PSC de voler 'polititzar' l'afer de Valldoreix


  • Comparteix:

Recasens creu que l'anterior govern de l'EMD va ser 'correcte'.

Recasens creu que l'anterior govern de l'EMD va ser 'correcte'.

El president d'UDC considera que el PSC vol 'polititzar' la construcció il.legal dels tres xalets de Valldoreix per l'empresa Bei Barcelona i qualifica de 'demagògiques' les responsabilitats que reclamen els socialistes. Joan Recasens reitera que l'anterior govern de l'EMD va actuar correctament i que Unió sempre va estar d'acord amb l'enderrocament de les cases si es resolia que la concessió de llicència havia estat defectuosa.

Joan Recasens ha afirmat que el requeriment de Jordi Menéndez que Unió Democràtica depuri responsabilitats per aquest afer, forma part del tarannà socialista. Recasens continua sostenent que el govern de l'EMD no va fer cap negligència a l'hora concedir la llicència d'obres per a la rehabilitació dels xalets:

Joan Recasens

Aquest no és un tema de partits. Nosaltres vam ser els primers a dir que si s'havien d'enderrocar els xalets, que es fes


El president d'Unió també ha recordat que, des d'un primer moment, la seva formació va estar d'acord amb la demolició de les cases si aquestes havien registrat obres de forma il.legal:

Joan Recasens

L'atorgament de la llicència és fa sustentada en un informe tècnic previ


Recordem que fa un any i mig, la Direcció General d'Urbanisme va resoldre que l'empresa BEI Barcelona va imcomplir la llicència per la construcció dels tres xalets, donant la raó a l'Ajuntament que en el seu dia va presentar un requeriment perquè es declaressin nul·les aquestes llicències.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.