Nuñez i Navarro i l'Ajuntament es tornen a intercanviar durs retrets sobre la subhasta a Can Matas


  • Comparteix:

L'Ajuntament creu que el grup actua per despit.

L'Ajuntament creu que el grup actua per despit.

Núñez i Navarro denuncia que l'Ajuntament de Sant Cugat vol tapar la presumpta irregularitat en la subhasta de terrenys a Can Matas tot barrejant l'operació urbanística amb el 'cas Torre Negra'. El grup empresarial considera que el Consistori no ha destinat els terrenys venuts per a l'habitatge social. Per la seva banda, l'Ajuntament es pregunta per què el grup es va presentar a la subhasta si ja considera que el sòl s'havia de destinar a l'habitatge públic.

Núñez i Navarro creu que l'Ajuntament vol confondre l'opinió pública al·legant que l'acusació neix per la impossibilitat del grup immobiliari a urbanitzar Torre Negra. El grup immobiliari nega que el cas Torre negra tingui res a veure amb la interposició d'un contenciós contra el consistori i reafirma que l'Ajuntament ha comès irregularitats en la venda d'aquests terrenys

Per la seva banda, l'equip de govern afirma que la totalitat del sòl residencial que els promotors estan obligats a cedir a l'Ajuntament, per imposició legal, en el sector de Can Matas, es destinarà exclusivament a habitatge social i serveis públics com una biblioteca i una escola bressol. L'equip de govern es pregunta si Núñez i Navarro hauria denunciat l'Ajuntament si s'hagués adjudicat la subhasta.

La tinent d'alcalde de Ciutat Sostenible, Mercè Conesa, reitera que el Consistori ha actuat correctament.

Mercè Conesa

L'Ajuntament ha actuat correctament en la subhasta dels terrenys de Can Matas


Conesa, a més, ha preguntat a la immobiliària per què es va presentar a la subhasta si, a priori, ja considerava que el sòl que volia adquirir havia de destinar-se a habitatge social.

Recordem que el grup empresarial Núñez i Navarro ha interposat una demanada contra l'Ajuntament al Tribunal de Superior de Justícia de Catalunya per presumptes irregularitats en la subhasta de Can Matas. Aquest contenxiós el va interposar l'endemà mateix de conèixer que no havia aconseguit cap dels terrenys en venda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.